Wat voor samenleving wil je in Katwijk?

Atie Kuijt —  19 maart 2018

De ChristenUnie kiest voor een waardevolle samenleving:
– waar goede zorg voor jong en oud voorop staat
– waar we knokken voor kwetsbaren
– waar we gezinsvriendelijk beleid voeren
– waar we samen zorgen voor Gods schepping
– waar winkels op zondag gesloten blijven
– met passende en betaalbare woningen

Maak het verschil en stem 21 maart op een van de kandidaten van de ChristenUnie!

Atie Kuijt

Posts

Vanuit het geloof dat God regeert, neem ik mijn verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren in onze samenleving. Vanuit de politiek, vanuit de ChristenUnie, zet ik me in voor een betrokken, maar ook stabiel bestuur. Daarbij gaat het om het welzijn van jong en oud, sterk en kwetsbaar, van gezinnen en alleenstaanden. Betrokkenheid in de samenleving betekent voor mij dat ik dicht bij de burger sta, dat ik serieus naar hen luister. Hun inbreng en overtuiging spelen een belangrijke rol in mijn overwegingen om tot besluiten te komen. Niet over de hoofden van de burgers heen, maar samen met hen! Met politieke spelletjes houd ik mij niet bezig. Mijn motto is: Je praat niet alleen, maar je doet ook wat je zegt.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.