ChristenUnie deelt fietslampjes uit in het kader van veiligheid

Atie Kuijt —  3 februari 2018

Vanmorgen was de ChristenUnie te vinden in Katwijk aan de Rijn en in de Hoornespassage en deelde fietslampjes uit.

In Katwijk fietsen heel veel mensen, jong en oud. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Fietsen is gezond, je hebt beweging, is goed voor het milieu en houdt je vitaal.  Veiligheid is daarbij wel heel belangrijk. Zonder licht fietsen in het donker is geen optie. Daarom de lichtjes van de ChristenUnie.

Natuurlijk kwamen er ook heel andere facetten rondom fietsen aan de orde. Daarop komen we terug in een volgende actie.

 

 

 

 

Atie Kuijt

Posts

Vanuit het geloof dat God regeert, neem ik mijn verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren in onze samenleving. Vanuit de politiek, vanuit de ChristenUnie, zet ik me in voor een betrokken, maar ook stabiel bestuur. Daarbij gaat het om het welzijn van jong en oud, sterk en kwetsbaar, van gezinnen en alleenstaanden. Betrokkenheid in de samenleving betekent voor mij dat ik dicht bij de burger sta, dat ik serieus naar hen luister. Hun inbreng en overtuiging spelen een belangrijke rol in mijn overwegingen om tot besluiten te komen. Niet over de hoofden van de burgers heen, maar samen met hen! Met politieke spelletjes houd ik mij niet bezig. Mijn motto is: Je praat niet alleen, maar je doet ook wat je zegt.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.