Gerard Mostert jr. verkozen tot lijsttrekker CU-Katwijk

Geesje Haasnoot-de Mooij —  21 november 2017

Tijdens de ledenvergadering van ChristenUnie Katwijk is Gerard Mostert jr. (28) door de leden verkozen tot lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen die op 21 maart 2018 worden gehouden. Hij is op dit moment al de fractievoorzitter van de partij.

Gerard Mostert jr. is getrouwd, opgegroeid in Rijnsburg en nu woonachtig in Katwijk. Naast zijn inzet voor ChristenUnie Katwijk, is hij werkzaam als projectmedewerker bij ProDemos in Den Haag. Gerard: ‘Als christelijk-sociale partij, willen we verder bouwen aan een waarde(n)volle samenleving in Katwijk. Ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen’.

Geesje Haasnoot-de Mooij

Posts

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.