ChristenUnie deelt blauwe lintjes uit aan waardevolle ouderen

Atie Kuijt —  10 maart 2017

Een samenleving waarin ouderen gezien en gewaardeerd worden. Dat is het ideaal van de ChristenUnie. Daarom hebben Eppo Bruins en Joel Voordewind afgelopen zaterdag een blauw lintje uitgedeeld aan mevrouw Ruwaard in Katwijk. Met hulp van familie en Curadomi is deze geliefde 92 jarige mevrouw nog steeds van waarde voor allen die om haar heen staan. Atie Kuijt: “Met deze actie laten we zien dat we geloven in de kracht van goede zorg en aandacht voor ouderen.’’

 

 

Atie Kuijt

Posts

Vanuit het geloof dat God regeert, neem ik mijn verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren in onze samenleving. Vanuit de politiek, vanuit de ChristenUnie, zet ik me in voor een betrokken, maar ook stabiel bestuur. Daarbij gaat het om het welzijn van jong en oud, sterk en kwetsbaar, van gezinnen en alleenstaanden. Betrokkenheid in de samenleving betekent voor mij dat ik dicht bij de burger sta, dat ik serieus naar hen luister. Hun inbreng en overtuiging spelen een belangrijke rol in mijn overwegingen om tot besluiten te komen. Niet over de hoofden van de burgers heen, maar samen met hen! Met politieke spelletjes houd ik mij niet bezig. Mijn motto is: Je praat niet alleen, maar je doet ook wat je zegt.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.