Gemeenteraad vraagt wensen bevolking voor nieuwe burgemeester

Gerard Mostert jr. —  12 september 2016

Denk mee over wat de nieuwe burgemeester van Katwijk moet kunnen en waar hij of zij zich voor moet inzetten. Stuur een e-mail naar nieuweburgemeester@katwijk.nl. De voorzitters van de gemeenteraadfracties gebruiken uw bijdrage bij het opstellen van de profielschets van de nieuwe burgemeester.

 Nieuwe burgemeester

Tot en met vrijdag 16 september kunt u uw antwoorden op onderstaande twee vragen sturen. De fractievoorzitters zijn zeer benieuwd.

1.       Wat moet de nieuwe burgemeester kunnen?

2.       Waar moet de nieuwe burgemeester zich voor inzetten?

De reacties worden door de fractievoorzitters gebruikt bij hun afwegingen over de vaardigheden en de invulling van taken en rollen die in de profielschets terechtkomen. Alle reacties worden geanonimiseerd in een bijlage toegevoegd bij het voorstel voor een profielschets aan de gemeenteraad.

De fractievoorzitters hopen dat veel inwoners hun reactie gaan geven. Vermeld bij uw reactie uw naam en adres, zodat duidelijk is dat de reacties van inwoners van de gemeente Katwijk afkomstig zijn. Kunt u niet per e-mail reageren, stuur dan een reactie per post naar Nieuwe Burgemeester t.a.v. de griffier, Postbus 589, 2220 AN Katwijk. De inventarisatie van wensen eindigt op 16 september. Kijk na 16 september opwww.katwijk.nl/nieuweburgemeester voor informatie over het vervolg.

Bron: Gemeente Katwijk

Gerard Mostert jr.

Posts

Mijn naam is Gerard Mostert, ik ben 28 jaar, en ik werk bij ProDemos in Den Haag als educatief medewerker en coach. Ik ben actief in het verenigingsleven als muzikant bij de Flora Band. De ChristenUnie is mijn partij omdat wij bouwen aan een toekomst voor Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Ik wil mij inzetten voor een gemeente die ambitie heeft om de schepping te onderhouden en te bewaren. Samen met mijn collega raadsleden maak ik mij sterk voor een samenleving waar we oog hebben voor elkaar. Niet ik, maar wij! In mijn politieke werk geeft Gods woord mij het fundament waarop ik mijn steentje bij kan dragen.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.