Rutgersschool ontvangt ‘SCHOOL op SEEF’

Atie Kuijt —  26 januari 2016

Op maandag 18 januari heeft de Ds. R.P.A. Rutgersschool van wethouder Klaas Jan van der Bent het label ‘SCHOOL op SEEF’ ontvangen. SCHOOL op SEEF is een lesmethode in Zuid-Holland waarin kinderen die naar de basisschool gaan, leren over het verkeer en verkeersveiligheid. De kinderen worden in een veilige omgeving op een eigentijdse manier begeleid in hun ontwikkeling tot duurzaam veilige weggebruikers.

seef

Het label toont aan dat de Rutgersschool voldoende aandacht schenkt aan verkeerseducatie en verkeersveiligheid in de schoolomgeving.

 

SCHOOL op SEEF wil:

  • een veilige inrichting van de schoolomgeving en de schoolroutes.
  • praktisch en theoretisch verkeersonderwijs in alle groepen van de basisschool.
  • de kinderen aan te moedigen zo veel mogelijk met de fiets of lopend naar school te komen.

Atie Kuijt

Posts

Vanuit het geloof dat God regeert, neem ik mijn verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren in onze samenleving. Vanuit de politiek, vanuit de ChristenUnie, zet ik me in voor een betrokken, maar ook stabiel bestuur. Daarbij gaat het om het welzijn van jong en oud, sterk en kwetsbaar, van gezinnen en alleenstaanden. Betrokkenheid in de samenleving betekent voor mij dat ik dicht bij de burger sta, dat ik serieus naar hen luister. Hun inbreng en overtuiging spelen een belangrijke rol in mijn overwegingen om tot besluiten te komen. Niet over de hoofden van de burgers heen, maar samen met hen! Met politieke spelletjes houd ik mij niet bezig. Mijn motto is: Je praat niet alleen, maar je doet ook wat je zegt.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.