ChristenUnie lidmaatschap heel aantrekkelijk

Atie Kuijt —  9 oktober 2015

De ChristenUnie is een partij met leden. Het lidmaatschap heeft veel voordelen, zoals invloed op de koers van de partij, bijna wekelijks e-mail nieuwsbrieven vanuit de lokale en de landelijke politiek, het ChristenUnie magazine, toegang tot congressen, cursussen en de mogelijkheid om zelf politiek actief te worden. Maar u steunt ook een politieke partij die zich wil laten leiden door het evangelie van Jezus Christus.
Mensen enthousiast maken
LOGO-CU-web-MIDDEL (1)

Het zou prachtig zijn als leden andere mensen enthousiast maken om lid te worden. De makkelijkste weg is als uw partner ook lid wordt. Uw partner (gezinslid) betaalt dan slechts € 26 per jaar (de helft van het tarief van een ‘hoofdlid’). Er is ook een mogelijkheid dat mensen reductielid worden voor € 23 per jaar (als ze een WW- of WAO-uitkering, AOW zonder aanvullend pensioen of een studiebeurs ontvangen). Jonge mensen onder de 30 kunnen zelfs voor € 35,50 per jaar combi-lid worden van de ChristenUnie en de jongerenorganisatie PerspectieF.
Wat veel mensen niet weten: het lidmaatschap is aftrekbaar van de belasting. De ChristenUnie heeft het ANBI-keurmerk.
Mensen kunnen lid worden via de volgende link op de site van de ChristenUnie: https://www.christenunie.nl/nl/page/32982.

Atie Kuijt

Posts

Vanuit het geloof dat God regeert, neem ik mijn verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren in onze samenleving. Vanuit de politiek, vanuit de ChristenUnie, zet ik me in voor een betrokken, maar ook stabiel bestuur. Daarbij gaat het om het welzijn van jong en oud, sterk en kwetsbaar, van gezinnen en alleenstaanden. Betrokkenheid in de samenleving betekent voor mij dat ik dicht bij de burger sta, dat ik serieus naar hen luister. Hun inbreng en overtuiging spelen een belangrijke rol in mijn overwegingen om tot besluiten te komen. Niet over de hoofden van de burgers heen, maar samen met hen! Met politieke spelletjes houd ik mij niet bezig. Mijn motto is: Je praat niet alleen, maar je doet ook wat je zegt.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.