31 oktober ‘Open Dag’ ChristenUnie in de Tweede Kamer

Atie Kuijt —  10 oktober 2015

De meeste mensen kennen de Tweede Kamer vooral van televisiejournaals en nieuwsfoto’s. Op de bekende blauwe stoelen nemen de leden van de Tweede Kamer besluiten die iedereen aangaan. Daar voeren ze debatten en staan ze journalisten te woord. De gebouwen rond het Binnenhof staan ‘bol’ van verhalen over vroeger en nu.

Op zaterdag 31 oktober opent de ChristenUnie de deuren van de Tweede Kamer voor een uniek kijkje achter de schermen van de Nederlandse politiek. Er is o.a. ontmoeting met Kamerleden van de ChristenUnie, je kunt meedoen aan het bekende ‘vragenuurtje’, er is een spoedcursus debatteren ‘Debattle’, een optreden van Marcel en Lydia Zimmer en een kinderprogramma voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Voor de Open Dag is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Reserveer daarom nog snel uw/jouw toegangskaart(en). Voor meer informatie: www.christenunie.nl/opendag.

Atie Kuijt

Posts

Vanuit het geloof dat God regeert, neem ik mijn verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren in onze samenleving. Vanuit de politiek, vanuit de ChristenUnie, zet ik me in voor een betrokken, maar ook stabiel bestuur. Daarbij gaat het om het welzijn van jong en oud, sterk en kwetsbaar, van gezinnen en alleenstaanden. Betrokkenheid in de samenleving betekent voor mij dat ik dicht bij de burger sta, dat ik serieus naar hen luister. Hun inbreng en overtuiging spelen een belangrijke rol in mijn overwegingen om tot besluiten te komen. Niet over de hoofden van de burgers heen, maar samen met hen! Met politieke spelletjes houd ik mij niet bezig. Mijn motto is: Je praat niet alleen, maar je doet ook wat je zegt.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.