De ChristenUnie in gesprek over locatie Haasnoot-De Griek.

Atie Kuijt —  2 september 2015

De ChristenUnie vindt het belangrijk om te weten te komen hoe inwoners denken over de locatie van de nieuwe bibliotheek, locatie “Haasnoot-De Griek” en heeft de afgelopen periode geluisterd naar inwoners van Katwijk, naar betrokkenen en direct omwonenden van de locatie.
007
Donderdag 3 september a.s. om 20.30 uur is er de mogelijkheid om met de hele gemeenteraad in gesprek te gaan over de locatie Haasnoot-De Griek. De oproep aan inwoners van Katwijk is om hun kennis, ervaring en opvattingen te delen met de gehele gemeenteraad. De ChristenUnie hoopt dat veel Katwijkers hier gehoor aan geven. Plaats Burgerzaal in het Gemeentehuis. Aanmelden is belangrijk en kan bij de griffie (griffie@katwijk.nl).
003

Atie Kuijt

Posts

Vanuit het geloof dat God regeert, neem ik mijn verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren in onze samenleving. Vanuit de politiek, vanuit de ChristenUnie, zet ik me in voor een betrokken, maar ook stabiel bestuur. Daarbij gaat het om het welzijn van jong en oud, sterk en kwetsbaar, van gezinnen en alleenstaanden. Betrokkenheid in de samenleving betekent voor mij dat ik dicht bij de burger sta, dat ik serieus naar hen luister. Hun inbreng en overtuiging spelen een belangrijke rol in mijn overwegingen om tot besluiten te komen. Niet over de hoofden van de burgers heen, maar samen met hen! Met politieke spelletjes houd ik mij niet bezig. Mijn motto is: Je praat niet alleen, maar je doet ook wat je zegt.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.

Eén reactie aan De ChristenUnie in gesprek over locatie Haasnoot-De Griek.

 1. Gevraagd wordt hoe de inwoners denken over de voorgestelde nieuwe locatie van de bibliotheek.
  Het is misschien wenselijk dat eerst aan de inwoners wordt gevraagd of ze wel veel geld willen uitgeven aan de verplaatsing.
  Nu de wereld in brand staat en we een stroom van vluchtelingen zullen moeten gaan opvangen,
  nu we de zorg voor onze bejaarde ouders en hulpbehoevenden nauwelijks nog kunnen betalen en er vele andere problemen op ons afkomen, dan is naastenliefde belangrijker dan een locatiekeuze.
  Deze naastenliefde kost geld, veel geld.
  Als de CU werkelijk staat voor betrokkenheid met de samenleving (en niet alleen de Katwijkse) dan komt dit het meest tot uiting door dicht bij de burgers te gaan staan die onze hulp het hardst nodig hebben.
  Daarom moet de bibliotheek het nog maar even doen met de huidige locatie. Daar is niks mis mee.