Quick Boys en de buurt krijgen samen sportveld

Ton de Vries —  14 mei 2015

NieuwZuid veld7 (640x360)
Binnenkort wordt het bestaande sportveld achter Salem (foto) vervangen door een kunstgrasveld. Dit halve voetbalveld is geschikt voor pupillenvoetbal (tot 10 jaar) en eventueel voor de veteranen 35+ en 45+. Voor Quick Boys betekent dit verlichting van het veldentekort op de zaterdagen. Tegelijkertijd zal het speelveld de rest van de week bruikbaar zijn voor de buurt. Met name jongeren zullen graag gebruik maken van deze open sportvoorziening.

Een creatieve en gedurfde stap die een beroep doet op de verantwoordelijkheid van de samenleving. Tot stand gekomen in goede samenwerking van Quick Boys en de gemeente, i.c. wethouder Van Duijn.

Het initiatief past naadloos in het gemeentelijk beleid de sportvoorzieningen breed in te zetten en te bevorderen dat er meer wordt gesport en bewogen door jong en oud. De ChristenUnie heeft het voorstel om hiervoor € 150.000 beschikbaar te stellen van harte gesteund.

Ton de Vries

Posts

Mijn naam is Ton de Vries. Verantwoordelijkheid nemen en het goede zoeken voor mensen en hun leefomgeving zie ik als opdracht. Mijn geloof in God en visie op zijn schepping zijn belangrijk voor mijn houding en inzet op politiek terrein. Voor mij zijn vooral verkeer en openbaar vervoer, erfgoed en sport onderwerpen waar ik in de goede richting wil sturen, en op aanspreekbaar wil zijn.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.