ChristenUnie wil weten wat inwoners vinden van bomenbeleid

Gerard Mostert jr. —  24 februari 2015

De komende maanden gaat de gemeenteraad op verzoek van de ChristenUnie spreken over het bomenbeleid. De ChristenUnie wil graag voorafgaand de mening en wensen van inwoners inventariseren via een korte enquête.bomen boslaan

De fractie van de ChristenUnie kreeg de afgelopen jaren vaak berichten van inwoners dat er te veel bomen weggehaald worden, of juist de verkeerde bomen worden weg gehaald. ‘Voordat wij er over spreken in de gemeenteraad, horen we graag van zoveel mogelijk inwoners welke kansen zij zien en tegen welke knelpunten zij aanlopen.’ Aldus raadslid Gerard Mostert jr.

Via de volgende link kunt u de enquête maken: https://nl.surveymonkey.com/s/VDRWD2D

 

 

 

Gerard Mostert jr.

Posts

Mijn naam is Gerard Mostert, ik ben 28 jaar, en ik werk bij ProDemos in Den Haag als educatief medewerker en coach. Ik ben actief in het verenigingsleven als muzikant bij de Flora Band. De ChristenUnie is mijn partij omdat wij bouwen aan een toekomst voor Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Ik wil mij inzetten voor een gemeente die ambitie heeft om de schepping te onderhouden en te bewaren. Samen met mijn collega raadsleden maak ik mij sterk voor een samenleving waar we oog hebben voor elkaar. Niet ik, maar wij! In mijn politieke werk geeft Gods woord mij het fundament waarop ik mijn steentje bij kan dragen.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.