Visserijdagen in Katwijk

Atie Kuijt —  27 januari 2015

De Visserijdagen, echt een Katwijks evenement, gaat aankomende zomer gewoon door. Dit kwam duidelijk naar voren in de gemeenteraad waar uitgebreid gesproken is over de zorgen die de SGP had aangedragen over het voortbestaan van de Visserijdagen.

BootPPVisserijdagen

Eind vorig jaar nam Lies van Beelen afscheid als voorzitter van de Stichting Visserijdagen. Het was tegelijkertijd het moment waarop ik kennis gemaakt heb met de nieuwe voorzitter, Piet Rovers, die enthousiast de voorzittershamer heeft overgenomen van Lies van Beelen.

Voordat de Visserijdagen besproken werden in de gemeenteraad heb ik Piet Rovers nogmaals gesproken. Hij is duidelijk. De Visserijdagen zijn niet afhankelijk van de jaarlijkse reddingsdemonstratie op zaterdag en de pijler onder dit evenement wordt niet weggeslagen door de spreiding van de zomerse evenementen. De Stichting is autonoom en verantwoordelijk voor de organisatie van de Visserijdagen. Het bestuur werft de fondsen en zoekt zelf contact met het bedrijfsleven. Het bestuur neemt zijn verantwoordelijkheid. Vanzelfsprekend zijn er veel vrijwilligers nodig om van dit feest weer een succes te maken en daarom zou het fantastisch zijn als enthousiaste vrijwilligers zich zouden aanmelden bij het bestuur.

Het is altijd weer een pittige klus om een goed evenement neer te zetten en de ChristenUnie wenst het bestuur en de vrijwilligers succes om er ook dit jaar weer iets moois van te maken.

 

 

Atie Kuijt

Posts

Vanuit het geloof dat God regeert, neem ik mijn verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren in onze samenleving. Vanuit de politiek, vanuit de ChristenUnie, zet ik me in voor een betrokken, maar ook stabiel bestuur. Daarbij gaat het om het welzijn van jong en oud, sterk en kwetsbaar, van gezinnen en alleenstaanden. Betrokkenheid in de samenleving betekent voor mij dat ik dicht bij de burger sta, dat ik serieus naar hen luister. Hun inbreng en overtuiging spelen een belangrijke rol in mijn overwegingen om tot besluiten te komen. Niet over de hoofden van de burgers heen, maar samen met hen! Met politieke spelletjes houd ik mij niet bezig. Mijn motto is: Je praat niet alleen, maar je doet ook wat je zegt.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.