Werk zoeken en vinden

Gerard Mostert jr. —  6 december 2014

In Nederland zijn op dit moment ongeveer 600.000 mensen werkeloos. Deze werkzoekende bevindt zich vaak in een vervelende situatie. Daarom is het geweldig dat onze Katwijkse Ondernemers Vereniging in haar verenigingsblad “Maandbericht” een lans breekt voor deze werkzoekende!vinkenweg

Onderstaand bericht stond in het verenigingsblad van de KOV:

 “Help een werkzoekende aan een baan”

Het aan het werk krijgen van werkzoekenden is in ons aller belang. Vandaar dat de KOV het initiatief neemt om maandelijks in het maandbericht een aantal werkzoekende voor te stellen. In deze uitgaven staan 4 CV’s van mensen die op zoek zijn naar een baan. “Het moet toch lukken”, aldus mede initiatiefnemers Peter Jongejan, “hen aan een baan te helpen. In de gesprekken en bij het bekijken van de CV hebben we een aantal kandidaten gezien die ons inziens direct plaatsbaar zijn”. Vandaar de oproep aan de leden om te kijken of er ruimte in hun bedrijf en bij hun bedrijfsvoering is. Ook bestaan er fraaie regelingen om een dienstverband aantrekkelijk te maken.

De ChristenUnie is trots op een ondernemersvereniging als de KOV.

Gerard Mostert jr.

Posts

Mijn naam is Gerard Mostert, ik ben 28 jaar, en ik werk bij ProDemos in Den Haag als educatief medewerker en coach. Ik ben actief in het verenigingsleven als muzikant bij de Flora Band. De ChristenUnie is mijn partij omdat wij bouwen aan een toekomst voor Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Ik wil mij inzetten voor een gemeente die ambitie heeft om de schepping te onderhouden en te bewaren. Samen met mijn collega raadsleden maak ik mij sterk voor een samenleving waar we oog hebben voor elkaar. Niet ik, maar wij! In mijn politieke werk geeft Gods woord mij het fundament waarop ik mijn steentje bij kan dragen.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.