Tweede Kamerlid Carola Schouten bezoekt Katwijk

Atie Kuijt —  1 oktober 2014

Dinsdagavond 4 november komt het bekende Tweede Kamerlid Carola Schouten van de ChristenUnie naar Katwijk. Ze spreekt op een bijeenkomst in Het Anker,  georganiseerd door de ChristenUnie Katwijk. Iedereen is welkom vanaf 20.00 uur.  

download

Carola Schouten is in de Tweede Kamer een gewaardeerd en opvallend politica. In december 2011 werd ze door de voltallige parlementaire pers verkozen tot ‘Politiek Talent van het Jaar’. Ze houdt zich in de Tweede Kamer onder andere bezig met Financiën, Pensioenen, Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Allemaal onderwerpen die belangrijk zijn voor de bevolking van de gemeente Katwijk. Tijdens deze avond zal ze actuele onderwerpen uit haar portefeuille toelichten, zoals de discussie over het Pensioenstelsel. Er is tijd gereserveerd voor discussie en beantwoording van vragen uit de zaal. Dit is de kans om Carola Schouten de vraag te stellen die u al lang bezighoudt. Iedereen is van harte welkom. Schrijf de datum alvast in uw agenda: dinsdag 4 november om 20.00 uur in Het Anker, Voorstraat, Katwijk.

Atie Kuijt

Posts

Vanuit het geloof dat God regeert, neem ik mijn verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren in onze samenleving. Vanuit de politiek, vanuit de ChristenUnie, zet ik me in voor een betrokken, maar ook stabiel bestuur. Daarbij gaat het om het welzijn van jong en oud, sterk en kwetsbaar, van gezinnen en alleenstaanden. Betrokkenheid in de samenleving betekent voor mij dat ik dicht bij de burger sta, dat ik serieus naar hen luister. Hun inbreng en overtuiging spelen een belangrijke rol in mijn overwegingen om tot besluiten te komen. Niet over de hoofden van de burgers heen, maar samen met hen! Met politieke spelletjes houd ik mij niet bezig. Mijn motto is: Je praat niet alleen, maar je doet ook wat je zegt.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.