Stemmers in Katwijk bedankt!

Atie Kuijt —  27 mei 2014

In Katwijk zijn op 22 mei 2014 tijdens de verkiezingen voor het Europees Parlement 17.076 stemmen uitgebracht, met een opkomstpercentage van 36,59%.

verkiezingen5_12

Geweldig dat de ChristenUnie/SGP de meeste stemmen heeft gekregen. Wel  4.712 inwoners van Katwijk hebben gestemd op ChristenUnie/SGP. Dat is 27,6% van het aantal uitgebrachte stemmen. In 2009 waren er 3875 inwoners die ChristenUnie/SGP stemden (24,3%). Landelijke groeide het aantal stemmen met zo’n 53.000. De ChristenUnie/SGP behaalden daarmee 2 zetels in het Europees Parlement.

Deze winst stemt de ChristenUnie/SGP zeer dankbaar. Wij wensen Peter van Dalen (ChristenUnie) en Bas Belder (SGP) veel zegen bij hun werk in het Europees Parlement.

Atie Kuijt

Posts

Vanuit het geloof dat God regeert, neem ik mijn verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren in onze samenleving. Vanuit de politiek, vanuit de ChristenUnie, zet ik me in voor een betrokken, maar ook stabiel bestuur. Daarbij gaat het om het welzijn van jong en oud, sterk en kwetsbaar, van gezinnen en alleenstaanden. Betrokkenheid in de samenleving betekent voor mij dat ik dicht bij de burger sta, dat ik serieus naar hen luister. Hun inbreng en overtuiging spelen een belangrijke rol in mijn overwegingen om tot besluiten te komen. Niet over de hoofden van de burgers heen, maar samen met hen! Met politieke spelletjes houd ik mij niet bezig. Mijn motto is: Je praat niet alleen, maar je doet ook wat je zegt.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.