Atie Kuijt- van den Oever nieuwe fractievoorzitter ChristenUnie

Atie Kuijt —  1 mei 2014

In de raad van 24 april 2014 is Klaas Jan van der Bent geïnstalleerd als wethouder voor de ChristenUnie. Hiermee kwam een einde aan zijn taak als fractievoorzitter. De fractie van de ChristenUnie kijkt terug op een heel mooie tijd, bedankt hem voor zijn inzet en kwaliteit voor de fractie in de afgelopen jaren. De fractie wenst hem samen met Gerard Mostert Sr. en de anderen in het college Gods zegen toe.ChristenUnie Katwijk-02-Atie Kuijt - 150x225
Nadat Klaas Jan van der Bent uit de fractie is getreden vanwege zijn wethouderschap van de gemeente Katwijk moest de plaats als fractievoorzitter voorzitter worden ingevuld. De fractie van de ChristenUnie heeft  Atie Kuijt- van den Oever unaniem gekozen tot nieuwe fractievoorzitter en daarnaast Gert Varkevisser als vicefractievoorzitter.

Ook met de nieuwe fractievoorzitter zal de fractie van de ChristenUnie zich positief en constructief blijven inzetten voor de samenleving.

Atie Kuijt

Posts

Vanuit het geloof dat God regeert, neem ik mijn verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren in onze samenleving. Vanuit de politiek, vanuit de ChristenUnie, zet ik me in voor een betrokken, maar ook stabiel bestuur. Daarbij gaat het om het welzijn van jong en oud, sterk en kwetsbaar, van gezinnen en alleenstaanden. Betrokkenheid in de samenleving betekent voor mij dat ik dicht bij de burger sta, dat ik serieus naar hen luister. Hun inbreng en overtuiging spelen een belangrijke rol in mijn overwegingen om tot besluiten te komen. Niet over de hoofden van de burgers heen, maar samen met hen! Met politieke spelletjes houd ik mij niet bezig. Mijn motto is: Je praat niet alleen, maar je doet ook wat je zegt.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.