ChristenUnie Tweede Kamerlid Gert-Jan Segers komt naar Katwijk

Gerard Mostert jr. —  27 februari 2014

Op vrijdag 7 maart a.s. gaat Gert-Jan Segers een dagje mee met de ChristenUnie Katwijk.  Het wordt een heel afwisselende dag van gesprekken met inwoners van Rijnsburg en Katwijk. Start zal zijn op de markt in Katwijk, daarna naar Vlietstede in Rijnsburg. Vervolgens wordt er een wandeling gemaakt op de Boulevard om de kustversterking te bekijken.

308037 (1)

Om 19.30 uur spreekt  Gert-Jan Segers over het thema:  Christelijke politiek heeft zin.

De ChristenUnie nodigt u van harte uit om op 7 maart om 19.30 uur naar het Kerkhaventje te komen in Katwijk. Deze avond wordt u uitgedaagd om met Gert-Jan Segers in gesprek te gaan over de manier waarop christelijke politiek staat of valt met navolging van Christus en op welke manier geloof handen en voeten krijgt in de praktische politiek.

Klaas Jan van der Bent, fractievoorzitter van de ChristenUnie, zal de avond afsluiten. Rond 21.00 uur, onder het genot van een hapje, is er een moment van ontmoeting en verder doorpraten over wat ons die avond heeft beziggehouden.

Geef geloof een stem!

Gerard Mostert jr.

Posts

Mijn naam is Gerard Mostert, ik ben 27 jaar, en ik werk bij ProDemos in Den Haag als educatief medewerker en coach. Ik ben actief in het Rijnsburgse verenigingsleven als muzikant bij de Flora Band. De ChristenUnie is mijn partij omdat wij bouwen aan een toekomst voor Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Ik wil mij inzetten voor een gemeente die ambitie heeft om de schepping te onderhouden en bewaren. Werkgelegenheid is enorm belangrijk, jongeren kunnen nauwelijks aan een baan komen, en wij moeten als gemeente de faciliteiten bieden om nieuwe werkgelegenheid aan te trekken. In mijn politieke werk geeft Gods woord mij het fundament waarop ik mijn steentje bij kan dragen.

Poll

[polldaddy poll=7587800] Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.