ChristenUnie Tweede Kamerlid Carla Dik bezoekt Katwijk

Atie Kuijt —  11 februari 2014

2012-Carla-Dik-Faber-aproukema-2405

 

Op vrijdag 21 februari brengt de ChristenUnie Katwijk samen met Carla Dik een werkbezoek aan een tweetal locaties. Ten eerste staat er een bezoek gepland aan Stichting De Brug Midden Nederland, een GGZ-instelling voor verslavingszorg. De Kringloopwinkel in ’t Heen wordt bezocht en er gaat gesproken worden met medewerkers, deelnemers en uiteindelijk met directeur Diana Bancken. De ChristenUnie en Carla Dik gaan tevens langs bij kwekerij Esmeralda in Rijnsburg. Hier schuiven ook andere kwekers en vertegenwoordigers uit de bedrijfstak van Flora Holland aan. Beide locaties sluiten mooi aan bij de portefeuilles van Carla Dik. Wij zien uit naar een mooie dag.

Atie Kuijt

Posts

Vanuit het geloof dat God regeert, neem ik mijn verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren in onze samenleving. Vanuit de politiek, vanuit de ChristenUnie, zet ik me in voor een betrokken, maar ook stabiel bestuur. Daarbij gaat het om het welzijn van jong en oud, sterk en kwetsbaar, van gezinnen en alleenstaanden. Betrokkenheid in de samenleving betekent voor mij dat ik dicht bij de burger sta, dat ik serieus naar hen luister. Hun inbreng en overtuiging spelen een belangrijke rol in mijn overwegingen om tot besluiten te komen. Niet over de hoofden van de burgers heen, maar samen met hen! Met politieke spelletjes houd ik mij niet bezig. Mijn motto is: Je praat niet alleen, maar je doet ook wat je zegt.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.