De ChristenUnie mag een nieuw jaar beginnen

Atie Kuijt —  24 december 2013

KerstgroetCU2013DefWeb

Op deze kerstavond kijkt de fractie van de ChristenUnie dankbaar terug op het voorbije jaar, waarin heel wat werk is verzet. Nu een moment  van rust en bezinning. We vieren kerstfeest en luisteren naar de blijde boodschap: U is heden de Heiland geboren, namelijk Christus, de Here, in de stad van David.

Na de stilte en vreugde van kerst mag de fractie beginnen aan een nieuw jaar, waarin de verkiezingsdatum met rasse schreden nadert. De fractie gaat dit nieuwe jaar in met vertrouwen dat God ook dit jaar weer de weg zal wijzen en wijsheid zal geven om het goede te zoeken voor de inwoners van Katwijk.

Henk Noordhuis neemt na de verkiezingen afscheid van de fractie. Een nieuwe fractie staat weer klaar.

Atie Kuijt

Posts

Vanuit het geloof dat God regeert, neem ik mijn verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren in onze samenleving. Vanuit de politiek, vanuit de ChristenUnie, zet ik me in voor een betrokken, maar ook stabiel bestuur. Daarbij gaat het om het welzijn van jong en oud, sterk en kwetsbaar, van gezinnen en alleenstaanden. Betrokkenheid in de samenleving betekent voor mij dat ik dicht bij de burger sta, dat ik serieus naar hen luister. Hun inbreng en overtuiging spelen een belangrijke rol in mijn overwegingen om tot besluiten te komen. Niet over de hoofden van de burgers heen, maar samen met hen! Met politieke spelletjes houd ik mij niet bezig. Mijn motto is: Je praat niet alleen, maar je doet ook wat je zegt.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.