ChristenUnie kandidatenlijst combinatie van jeugdig elan en ervaring

Atie Kuijt —  3 december 2013

Onlangs maakte de ChristenUnie in Katwijk bekend dat Klaas Jan van der Bent opnieuw de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 zal aanvoeren. Nu is ook de volledige kandidatenlijst bekend gemaakt. De ChristenUnie heeft gekozen voor een kandidatenlijst met een combinatie van jeugdig elan en ervaring, herkenbaarheid in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg, getalenteerde mannen en vrouwen.

ChristenUnie Katwijk lijst top 10 verkiezingen

Atie Kuijt is op plaats 2 de eerste vrouw op de lijst. Zij combineert politieke ervaring met veel kennis van zaken over zorg, onderwijs en vrijwilligerswerk in onze gemeente. De jonge politieke talenten Gerard Mostert junior (3) en Gert Varkevisser (4) hebben in de afgelopen raadsperiode laten zien dat ze een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan constructief bestuur van de gemeente. Claudia Noort (5) is een vaste waarde op de kandidatenlijst van de ChristenUnie. Zij had in de afgelopen raadsperiode de belangrijke portefeuille financiën. Rasechte Valkenburger Ton de Vries staat op plaats 6. Hij volgt de gemeentepolitiek al jaren en komt goed voorbereid aan de start. Op plaats 7 staat oud-raadslid Jaap Oudes. Hij heeft zich in het verleden verdienstelijk gemaakt op het gebied van Ruimtelijke Ordening en is nu voorzitter van de ChristenUnie. Op plaats 8 staat een jong politiek talent Geesje Haasnoot–de Mooij. Gerben Huisman (9) is betrokken bij versterking van het midden- en kleinbedrijf en Leen van Duijn (10) is actief in het onderwijsveld in Katwijk. Huidig raadslid en commissievoorzitter Henk Noordhuis heeft zich niet opnieuw kandidaat gesteld en verlaat in maart 2014 de politiek.

CU kandidatenlijst GK 2014 Katwijk

Atie Kuijt

Posts

Vanuit het geloof dat God regeert, neem ik mijn verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren in onze samenleving. Vanuit de politiek, vanuit de ChristenUnie, zet ik me in voor een betrokken, maar ook stabiel bestuur. Daarbij gaat het om het welzijn van jong en oud, sterk en kwetsbaar, van gezinnen en alleenstaanden. Betrokkenheid in de samenleving betekent voor mij dat ik dicht bij de burger sta, dat ik serieus naar hen luister. Hun inbreng en overtuiging spelen een belangrijke rol in mijn overwegingen om tot besluiten te komen. Niet over de hoofden van de burgers heen, maar samen met hen! Met politieke spelletjes houd ik mij niet bezig. Mijn motto is: Je praat niet alleen, maar je doet ook wat je zegt.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.