Alle Bestemmingsplannen vernieuwd!

Gerard Mostert jr. —  10 juli 2013

Iets anders: De gemeente Katwijk heeft als een van de eerste gemeentes in Nederland al haar bestemmingsplannen vernieuwd. Dit was een opdracht vanuit het rijk.valkenburg-dorp-axi-terrein

Het vernieuwen van bestemmingsplannen is intensief en kost veel tijd. Elke burger kan een zienswijze indienen en daar moet zorgvuldig op geantwoord worden. De beantwoording van deze zienswijze is een zeer zorgvuldig en deskundig gedaan. Daardoor weten bedrijven en particulieren waar ze aan toe zijn.

De ChristenUnie maakt een groot compliment aan de ambtenaren van de gemeente Katwijk die hier heel hard aan hebben gewerkt!

Gerard Mostert jr.

Posts

Mijn naam is Gerard Mostert, ik ben 28 jaar, en ik werk bij ProDemos in Den Haag als educatief medewerker en coach. Ik ben actief in het verenigingsleven als muzikant bij de Flora Band. De ChristenUnie is mijn partij omdat wij bouwen aan een toekomst voor Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Ik wil mij inzetten voor een gemeente die ambitie heeft om de schepping te onderhouden en te bewaren. Samen met mijn collega raadsleden maak ik mij sterk voor een samenleving waar we oog hebben voor elkaar. Niet ik, maar wij! In mijn politieke werk geeft Gods woord mij het fundament waarop ik mijn steentje bij kan dragen.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.