Aansluiting A44 Flora Holland: realisatie in zicht

Gerard Mostert jr. —  5 juli 2013

Door de gemeenteraad is positief geadviseerd om in te stemmen met het realiseren van een gedeeltelijke op en afrit voor Flora Holland op de A44.
Het stond in ons verkiezingsprogramma, dus een punt dat voor de ChristenUnie belangrijk is!
Flora Holland
Door deze oplossing komen er minder vrachtwagens over Rijnsburgs grondgebied naar de veiling toe. De geluidshinder vermindert sterk net als de
luchtverontreiniging. De leefbaarheid wordt versterkt en daarnaast is het voor ondernemers een verbetering van de bereikbaarheid van een van de grootste
werkgevers in onze regio.

Er moet nog wel een definitief besluit worden genomen, dat gebeurt donderdag 11 juli. Uiteraard zal de ChristenUnie voor stemmen!

Gerard Mostert jr.

Posts

Mijn naam is Gerard Mostert, ik ben 28 jaar, en ik werk bij ProDemos in Den Haag als educatief medewerker en coach. Ik ben actief in het verenigingsleven als muzikant bij de Flora Band. De ChristenUnie is mijn partij omdat wij bouwen aan een toekomst voor Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Ik wil mij inzetten voor een gemeente die ambitie heeft om de schepping te onderhouden en te bewaren. Samen met mijn collega raadsleden maak ik mij sterk voor een samenleving waar we oog hebben voor elkaar. Niet ik, maar wij! In mijn politieke werk geeft Gods woord mij het fundament waarop ik mijn steentje bij kan dragen.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.