Hoera LED!!!

Gerard Mostert jr. —  4 april 2013

Als ChristenUnie willen we graag op een gezonde manier omgaan met Gods schepping. Daar hoort ook het gebruik van energie bij.

historische_straatverlichting

De afgelopen jaren hebben we ons hard gemaakt voor het realiseren van duurzame straatverlichting. Wanneer de lantaarnpalen aan vervanging toe zijn kunnen daar mooi energiezuinige lampen in. Dat bespaart de gemeente geld in het energieverbruik en is goed voor het milieu. Het duurde even voor het college ook overtuigd was van deze oplossing. Maar nu is het eindelijk zover. In de klassieke openbare verlichting (zie foto) worden de lampen vervangen door LED-lampen.

Een ander voordeel van deze zuinige lampen is de vergroting van de sociale veiligheid. Door een helderder licht kunnen mensen elkaar beter zien en herkennen en dat vergroot de sociale veiligheid.

 

Gerard Mostert jr.

Posts

Mijn naam is Gerard Mostert, ik ben 28 jaar, en ik werk bij ProDemos in Den Haag als educatief medewerker en coach. Ik ben actief in het verenigingsleven als muzikant bij de Flora Band. De ChristenUnie is mijn partij omdat wij bouwen aan een toekomst voor Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Ik wil mij inzetten voor een gemeente die ambitie heeft om de schepping te onderhouden en te bewaren. Samen met mijn collega raadsleden maak ik mij sterk voor een samenleving waar we oog hebben voor elkaar. Niet ik, maar wij! In mijn politieke werk geeft Gods woord mij het fundament waarop ik mijn steentje bij kan dragen.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.