Bomen Boslaan Rijnsburg

Gerard Mostert jr. —  19 september 2012

Naar aanleiding van het bericht in de Rijnsburger van 13 september jl. heeft de commissie Ruimte vragen gesteld aan de wethouder over het mogelijk verdwijnen van de wilgen aan de Boslaan.

Dit omdat de damwand aan vervanging toe is. Deze wilgen zorgen voor een prachtige groene uitstraling van dit mooie stukje Rijnsburg. Op vragen van de commissie heeft de wethouder aangegeven dat er nog een second opinion wordt gedaan om te kijken of de bomen toch kunnen blijven staan. Daarnaast gaat de gemeente in gesprek met de omwonenden om uit te leggen wat precies de bedoeling is.

Gerard Mostert jr.

Posts

Mijn naam is Gerard Mostert, ik ben 28 jaar, en ik werk bij ProDemos in Den Haag als educatief medewerker en coach. Ik ben actief in het verenigingsleven als muzikant bij de Flora Band. De ChristenUnie is mijn partij omdat wij bouwen aan een toekomst voor Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Ik wil mij inzetten voor een gemeente die ambitie heeft om de schepping te onderhouden en te bewaren. Samen met mijn collega raadsleden maak ik mij sterk voor een samenleving waar we oog hebben voor elkaar. Niet ik, maar wij! In mijn politieke werk geeft Gods woord mij het fundament waarop ik mijn steentje bij kan dragen.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.