Van Winkler Prins naar Donald Duck

Gerard Mostert jr. —  21 april 2012

Ja, mensen binnenkort kunt u in zeer korte tijd zien hoe u uw huis mag verbouwen. U hoeft niet meer een week vrij te nemen om een boekwerk te bestuderen dat bijna net zo dik is als de encyclopedie van Winkler Prins.

Nee twee folders geven u duidelijkheid over het welstandsbeleid. Binnenkort zelfs te raadplegen op katwijk.nl

De ChristenUnie heeft in haar verkiezingsprogramma staan dat het welstandsbeleid makkelijker en inzichtelijker moet worden. Dat is gelukt. Wel moet er in de uitvoering van het beleid nog het een en ander veranderen. Zo moet er gekeken worden naar de welstandscommissie.
De portefeuillehouder heeft aangegeven dat daar binnenkort ook verandering in komt.

In de commissie heb ik het al gedaan maar ik doe het hier nogmaals:

Complimenten aan de ambtenaren voor het goede werk dat verricht is. Ga zo door!

Gerard Mostert jr.

Posts

Mijn naam is Gerard Mostert, ik ben 28 jaar, en ik werk bij ProDemos in Den Haag als educatief medewerker en coach. Ik ben actief in het verenigingsleven als muzikant bij de Flora Band. De ChristenUnie is mijn partij omdat wij bouwen aan een toekomst voor Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Ik wil mij inzetten voor een gemeente die ambitie heeft om de schepping te onderhouden en te bewaren. Samen met mijn collega raadsleden maak ik mij sterk voor een samenleving waar we oog hebben voor elkaar. Niet ik, maar wij! In mijn politieke werk geeft Gods woord mij het fundament waarop ik mijn steentje bij kan dragen.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.