CU Doet

Gerard Mostert jr. —  13 maart 2012

Aankomende zaterdag zal de ChristenUnie fractie zich inzetten tijdens de landelijke vrijwilligers actie van NL Doet.

NL Doet ChristenUnie Katwijk

Zij zullen de entree van Huize Salem gaan opknappen.

NL doet is een initiatief van het Oranjefonds dat aandacht wil vragen voor vrijwilligers als symbool voor al dat werk wat zonder publiciteit wordt verricht. Het Oranjefonds bevordert de betrokkenheid in de samenleving. Die betrokkenheid is essentieel voor de maatschappij waarin we leven. Doordat we naar elkaar omkijken, vergroten we de samenhang die zo belangrijk is voor onze samenleving.
Daarnaast is het ook een blijk van waardering van de ChristenUnie fractie aan die talloze vrijwilligers in de gemeente waar we erg dankbaar voor mogen zijn. Want zonder hen geen goed functionerende vereningingen, geen gezellig bakkie in de verzorging en verpleeghuizen enz. enz.

Gerard Mostert jr.

Posts

Mijn naam is Gerard Mostert, ik ben 28 jaar, en ik werk bij ProDemos in Den Haag als educatief medewerker en coach. Ik ben actief in het verenigingsleven als muzikant bij de Flora Band. De ChristenUnie is mijn partij omdat wij bouwen aan een toekomst voor Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Ik wil mij inzetten voor een gemeente die ambitie heeft om de schepping te onderhouden en te bewaren. Samen met mijn collega raadsleden maak ik mij sterk voor een samenleving waar we oog hebben voor elkaar. Niet ik, maar wij! In mijn politieke werk geeft Gods woord mij het fundament waarop ik mijn steentje bij kan dragen.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.