Goedkoop licht?

Gerard Mostert jr. —  17 februari 2012

Naar aanleiding van mijn vragen over toepassing van LED verlichting wil ik u laten weten wat de stand van zaken is.

De gemeente zit in een samenwerkingsverband dat kennis en ervaringen deelt op het gebied van LED verlichting. Samen met dit samenwerkingsverband doet de gemeente bij elke vernieuwing van straatverlichting onderzoek naar de kosten van de verschillende lampen. Deze keer is gebleken dat de kosten te hoog zijn om nu LED verlichting toe te passen.  De markt verandert snel en dus is het niet verstandig om nu in dure lampen te investeren. Over een half jaar kan een LED lamp wel de helft goedkoper zijn. Dat komt omdat de markt snel innoveert en verandert.

Toch blijft zuinig gebruik van energie belangrijk voor de ChristenUnie, maar verstandige investeringen net zo.
De gemeente belooft de situatie scherp in de gaten te houden en dat doen wij ook. Daar kunt u op rekenen!

Gerard Mostert jr.

Posts

Mijn naam is Gerard Mostert, ik ben 27 jaar, en ik werk bij ProDemos in Den Haag als educatief medewerker en coach. Ik ben actief in het Rijnsburgse verenigingsleven als muzikant bij de Flora Band. De ChristenUnie is mijn partij omdat wij bouwen aan een toekomst voor Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Ik wil mij inzetten voor een gemeente die ambitie heeft om de schepping te onderhouden en bewaren. Werkgelegenheid is enorm belangrijk, jongeren kunnen nauwelijks aan een baan komen, en wij moeten als gemeente de faciliteiten bieden om nieuwe werkgelegenheid aan te trekken. In mijn politieke werk geeft Gods woord mij het fundament waarop ik mijn steentje bij kan dragen.

Poll

[polldaddy poll=7587800] Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.