Veilig beleid

Henk Noordhuis —  16 januari 2012

Veiligheidsbeleid voor de periode 2012 tot 2016 stond op de agenda van de commissie bestuur. De nota die werd gepresenteerd was echter niet van deze tijd.

Er stond niets in waar de raad iets mee kan. Na de hoorzitting, die de raad zelf heeft gehouden over veiligheid, was de verwachting dat we een plan zouden krijgen met termijnen waarop zaken worden gerealiseerd, indicatoren waaraan je kunt aflezen of je inzet werkt en voorstellen voor verkeersveiligheid. Jammer zo’n stuk. Veilig is het wel. Als het zou worden aangenomen door de raad valt niemand een buil of juist iedereen. De commissie heeft het stuk teruggestuurd om het over te doen.

Henk Noordhuis

Posts

Ik werk al 29 jaar bij de Universiteit van Leiden bij de faculteit Rechtsgeleerdheid. Als leidinggevende in de onderwijsorganisatie heb ik met veel mensen te maken. Dat is ook wat me het meeste boeit. Ik wil graag van u horen hoe u over gemeentezaken denkt of wat u wilt voorstellen want dat komt het raadswerk ten goede. U kunt me persoonlijk benaderen en mag op mijn luisteren rekenen. De Christen Unie is er voor u.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.