Denk mee over maatschappelijk beleid

Atie Kuijt —  10 januari 2012

De ChristenUnie vindt het belangrijk dat vanuit de samenleving wordt mee gedacht over het maatschappelijk beleid in onze gemeente. Juist in een tijd waarin veel veranderingen zullen plaatsvinden als het gaat over de zorg is het belangrijk dat juist eventuele gebruikers van deze zorg meedenken. De gemeente Katwijk nodigt u van harte uit om op woensdag 18 januari te komen in het Servicepunt Rijnsburg,  Burg. Koomansplein 1. De ChristenUnie roept u op om van deze uitnodiging gebruik te maken.

Bekijk hier de uitnodiging: Denk mee over maatschappelijk beleid

Atie Kuijt

Posts

Vanuit het geloof dat God regeert, neem ik mijn verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren in onze samenleving. Vanuit de politiek, vanuit de ChristenUnie, zet ik me in voor een betrokken, maar ook stabiel bestuur. Daarbij gaat het om het welzijn van jong en oud, sterk en kwetsbaar, van gezinnen en alleenstaanden. Betrokkenheid in de samenleving betekent voor mij dat ik dicht bij de burger sta, dat ik serieus naar hen luister. Hun inbreng en overtuiging spelen een belangrijke rol in mijn overwegingen om tot besluiten te komen. Niet over de hoofden van de burgers heen, maar samen met hen! Met politieke spelletjes houd ik mij niet bezig. Mijn motto is: Je praat niet alleen, maar je doet ook wat je zegt.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.