Op iedere Hoek LED verlichting?

Gerard Mostert jr. —  20 december 2011

Tijdens de laatste vergadering van de commissie Ruimte heeft de fractie van de ChristenUnie aandacht gevraagd voor het toepassen van LED verlichting in de wijk de Hoek in Rijnsburg.

lantaarnpaal de hoek

Daar wordt op dit moment de straat verlichting vernieuwd door er gewone TL verlichting in te doen in plaats van LED verlichting. De ChristenUnie is voor een zo duurzaam en goedkoop mogelijke manier van vernieuwing. Daarom hebben we aan de wethouder gevraagd waarom hij tot deze keus gekomen is en of het uiteindelijk daadwerkelijk goedkoper is om geen LED verlichting toe te passen. Daarbij geldt dat alle vernieuwingen van straatverlichting in de hele gemeente Katwijk, als het aan de ChristenUnie ligt, zo duurzaam mogelijk worden gerealiseerd. De wethouder heeft toegezegd dit uit te zoeken en de antwoorden aan de gemeenteraad te doen toe komen. Wij houden u dus op de hoogte.

Gerard Mostert jr.

Posts

Mijn naam is Gerard Mostert, ik ben 28 jaar, en ik werk bij ProDemos in Den Haag als educatief medewerker en coach. Ik ben actief in het verenigingsleven als muzikant bij de Flora Band. De ChristenUnie is mijn partij omdat wij bouwen aan een toekomst voor Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Ik wil mij inzetten voor een gemeente die ambitie heeft om de schepping te onderhouden en te bewaren. Samen met mijn collega raadsleden maak ik mij sterk voor een samenleving waar we oog hebben voor elkaar. Niet ik, maar wij! In mijn politieke werk geeft Gods woord mij het fundament waarop ik mijn steentje bij kan dragen.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.