Een leven lang bewegen voor iedereen

Atie Kuijt —  13 september 2011

Belangrijk voor de gezondheid is het dat mensen in beweging blijven en dat kan in Katwijk natuurlijk volop. Een heerlijke strandwandeling, genieten van de duinen. Hardlopen bij de atletiekvereniging, maar natuurlijk ook gewoon lekker in je eentje. Voetballen, hockeyen, basketballen. Georganiseerd, maar ook gewoon op de pleintjes in ons dorp. Mogelijkheden volop om te bewegen.

Sportpark De Krom

Een paar weken is het clubgebouw zowel van de atletiekvereniging als de schietvereniging geopend. Op een mooie plek in Katwijk, waar men werkt, woont, sport en gewoon gezellig kan wandelen en fietsen. Sportpark De Krom is klaar!

Belangrijk is het dat zoveel mogelijk inwoners betrokken worden bij sporten en bewegen. Voor ouderen, mensen met een beperking, maar ook voor mensen die het financieel niet zo breed hebben.Vanavond gaan we er weer over spreken in de commissie Welzijn. De ChristenUnie houdt u op de hoogte.

Atie Kuijt

Posts

Vanuit het geloof dat God regeert, neem ik mijn verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren in onze samenleving. Vanuit de politiek, vanuit de ChristenUnie, zet ik me in voor een betrokken, maar ook stabiel bestuur. Daarbij gaat het om het welzijn van jong en oud, sterk en kwetsbaar, van gezinnen en alleenstaanden. Betrokkenheid in de samenleving betekent voor mij dat ik dicht bij de burger sta, dat ik serieus naar hen luister. Hun inbreng en overtuiging spelen een belangrijke rol in mijn overwegingen om tot besluiten te komen. Niet over de hoofden van de burgers heen, maar samen met hen! Met politieke spelletjes houd ik mij niet bezig. Mijn motto is: Je praat niet alleen, maar je doet ook wat je zegt.

Poll

Heeft u andere ideeƫn over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.