ChristenUnie lijsttrekker Chris Schaapman

admin —  15 februari 2011

Drs. Chris Schaapman staat nummer 1 op de kieslijst van de ChristenUnie voor de
komende Staten verkiezingen van 2 maart.

Chris Schaapman, lijsttrekker ChristenUnie Zuid-Holland

Nadat Chris in 2001 als adviseur betrokken raakte bij de Staten fractie, werd bij de vorige verkiezingen verkozen tot lid van Provinciale Staten van Zuid-Holland. Nu is Chris lijsttrekker voor de ChristenUnie in Zuid-Holland. In het dagelijks leven is Chris Directeur Stedelijke Ontwikkeling en Stadsbeheer bij de Gemeente Alphen aan den Rijn. Chris heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Onze streek wordt op de kieslijst van de ChristenUnie vertegenwoordigd door Arend Kuijt uit Katwijk (nummer 10) en door Jaap van Duin uit Noordwijk (nummer 21). Op http://www.zuidholland.christenunie.nl vindt u het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst.

admin

Posts

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.