De ChristenUnie is jarig en trakteert

Atie Kuijt —  16 oktober 2010

De ChristenUnie bestaat dit jaar 10 jaar. Dit heugelijke feit is herdacht in Utrecht en in Den Haag, maar ook in Katwijk.

Taart ChristenUnie 10 jaar

In Utrecht met veel zang, speeches en ontmoeting. In Den Haag nam de ChristenUnie het initiatief om de Tweede Kamer en alle bijbehorende ondersteuning te trakteren op taart. Met enige trots kan vermeld worden dat meesterbakker Van Maanen uit Katwijk hiervoor een prachtige taart van duizend stukjes en versierd met het logo van de ChristenUnie mocht maken. Voor de Katwijkse fractie van de ChristenUnie was dit een mooie gelegenheid om dit initiatief ook naar Katwijk te halen. In de laatste raadsvergadering van deze periode is een (iets kleinere) kopie van deze taart aangesneden en uitgedeeld aan alle aanwezigen. Met dank aan meesterbakker Van Maanen mocht de taart allen smaken.

Atie Kuijt

Posts

Vanuit het geloof dat God regeert, neem ik mijn verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren in onze samenleving. Vanuit de politiek, vanuit de ChristenUnie, zet ik me in voor een betrokken, maar ook stabiel bestuur. Daarbij gaat het om het welzijn van jong en oud, sterk en kwetsbaar, van gezinnen en alleenstaanden. Betrokkenheid in de samenleving betekent voor mij dat ik dicht bij de burger sta, dat ik serieus naar hen luister. Hun inbreng en overtuiging spelen een belangrijke rol in mijn overwegingen om tot besluiten te komen. Niet over de hoofden van de burgers heen, maar samen met hen! Met politieke spelletjes houd ik mij niet bezig. Mijn motto is: Je praat niet alleen, maar je doet ook wat je zegt.

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.