Dankbaarheid ouderen na behoud belbus

admin —  14 januari 2010

Na de voorbereiding van de vergadering van Welzijn op pad gegaan om weer een aantal ouderen, die gebruik maken van de belbus te interviewen. Op naar de Zwanenburg, waar al veel ouderen in de starthouding zaten om bingo te spelen. Maar zij maakten graag tijd vrij om de enquetes in te vullen, want de belbus is de laatste tijd een verontrustend onderwerp van gesprek voor hen. Zou de belbus verdwijnen? Het hield de gemoederen van de gebruikers behoorlijk bezig en zij waren er niet echt gerust op. Dat bleek wel toen er een luid gejuich op ging toen hen verteld werd dat er een collegebesluit was genomen dat de belbus in Katwijk bleef!!! Geweldig om te ervaren hoe dankbaar ze zijn dat de fractie zich zo heeft ingezet voor hen.

admin

Posts

Poll

Heeft u andere ideeën over het cultuurhuis? Discussieer met ons mee op onze Facebookpagina of laat uw reactie achter op deze website.